Aira matkaa Tampereelle EM-kisoihin

Suomessa saadaan nauttia jälleen kansainvälisen tason voimanostoviihteestä, kun Tampereen Voimanostajat järjestävät varustepenkkipunnerruksen EM-kilpailut ensi viikolla. Kilpailut keräävät Tampereelle 273 kilpailijaa 18 eri maasta. Mukana on jälleen myös sotkamolaisedustusta, kun Aira Knutars kilpailee yli 60-vuotiaiden 52 kilon sarjassa heti kilpailuiden avauspäivänä keskiviikkona.

Sarjansa hallitseva Euroopan mestari Knutars saa kilpailuun tutun vastustajan, Ranskan Martine Rochen. Knutars kilpaili Rochen kanssa jo elokuussa klassisen penkin EM-kisoissa ja nappasi kultamitalin 7,5 kilon erolla. Jännitettäväksi jääkin, millainen kilpailu saadaan aikaan varusteilla kilpailtaessa.

EM-kisalavan ympäristössä nähdään Airan lisäksi muutakin Visan edustusta: Ville Niskanen toimii Suomen maajoukkueen johtajana, Jouni Kvist maajoukkuehuoltajana ja Helena Kvist jakaa tuomioita.

EM-kilpailut näytetään livelähetyksenä Suomen Voimanostoliiton YouTube-kanavalla. Livepöytäkirja löytyy tuttuun tapaan Goodliftistä.

Airan kilpailu ke 16.10. klo 11:00: