Jari puolustaa mestaruutta Ylöjärvellä

Ylöjärven Ryhti järjestää tänä viikonloppuna mastersien klassisen voimanoston SM-kilpailut Ylöjärvellä. Sotkamon Visan ainoana edustajana kilpailuihin matkaa viimevuotiseen tapaan Jari Niskanen, joka kilpailee sunnuntaina yli 50-vuotiaiden 105 kilon sarjassa.

Vuosi sitten Jari nappasi sarjan mestaruuden 590 kilon tuloksella, mutta mestaruuden puolustaminen vaatii tänä vuonna todennäköisesti kovempia tuloksia. Jaria vastaan asettuu kahden vuoden takainen mestari Jarmo Putkonen ja kilpakumppaneita erottaa ennakkotuloksissa vain 2,5 kilon marginaali. Viisikymppisiin tänä vuonna siirtynyt Kaj Mattila on myös vahva ehdokas tämän painoluokan mitaleille.

Jarin kilpailua voi seurata sunnuntaina kello 9 alkaen livelähetyksen ja tulosseurannan avulla osoitteesta https://live.powerlifter.cz/fi-FI/?id=1728. Kajaanin Kuohua kilpailuissa edustavat Antero Juntunen, Toivo Kyllönen ja Vesa Kovalainen.