Aira penkkaa lauantaina Tampereella

Suomen Voimanostoliiton vuoden viimeiset SM-kilpailut järjestetään tulevana viikonloppuna Tampereella, kun Ratinan stadionilla kilpaillaan varustepenkkipunnerruksen Suomen mestaruuksista. Kilpailuihin on ilmoittautunut 97 nostajaa. Sotkamon Visaa kilpailuissa edustaa Aira Knutars.

Aira kilpailee kello 13 alkavassa naisten kilpailussa sarjassa N60 52kg. Aira on tällä kertaa ikäluokkansa ainoa edustaja. Onnistuneella nostolla Aira nappaakin jo uransa 21. varustepenkin SM-kultamitalin!

Kilpailuiden toinen kainuulaisedustaja on klo 15.30 miesten avoimen ikäluokan 93 kilon sarjassa kilpaileva Kajaanin Kuohun Tarmo Lähdesmäki. Myös Jari Niskasen oli tarkoitus edustaa Visaa Tampereella, mutta tulehtunut ranne estää kisamatkalle lähtemisen.

Livelähetys & pöytäkirja: https://live.powerlifter.cz/fi-FI/live.aspx?id=1873