Toiminta

Tapahtumakalenteri

Uutisarkisto

Kisatuloksia

Kilpailutoiminta

Lehtileikkeet

Uutisarkisto

11.10.2009 - Visan syyskokouksen antia


Sotkamon Visan syyskokous järjestettiin lauantaina Sokos Hotel Vuokatissa. Paikalle oli saapunut 11 jäsentä.

Hallituksessa tehtäväkiertoa 2010Tulevan kauden puheenjohtajan nuijan otti heilutettavakseen seuran nettisivujen ja web-lähetysten parissa mainetta niittänyt Timo Salminen. Nykyinen puheenjohtaja Tommi Korhonen jää varapuheenjohtajan paikalle.

Seuran sihteerin tehtävässä aloittaa Erno Paavola. Nykyinen sihteeri Jouni Kvist aloittaa tulevana vuonna opiskelut Helsingissä ja jää hallitukseen jäsenen paikalle.

Muut jäsenet 2010 ovat Raimo Kaattari, Jari Niskanen ja Markus Kvist.

Maksut ja sääntömääräiset asiatJäsenmaksu säilyy ennallaan 20e/hlö ja 40/perhe. Jäsenmaksut on suoritettava 31.1.2010 mennessä.
Toimintasuunnitelma ja talousarvio vahvistettiin. Kyseiset suunnitelmat lähetetään jäsenille sähköpostilla.

Muut asiatKeskustelimme liiton syyskokouksesta. Keskeinen aihe kokouksessa tulee olemaan liiton uuden puheenjohtajan valinta. Seuraa liiton syyskokouksessa edustaa Jouni Kvist.

Seurassamme otetaan käyttöön 2010 seuran oman antidoping-sopimus urheilijan ja seuran välillä. Seura haluaa jatkaa vaalimallaan puhtaan urheilun linjalla ja viestiä ulospäin vakavasta suhtautumisesta urheilun eettisiin kysymyksiin. Samalla haluamme olla esimerkkinä ja tienraivaajina muille suomalaisille urheiluseuroille.

Joukkueet penkin ja voimanoston seurajoukkueiden Suomen mestaruuskisoihin on päätetty ja ilmoittautuminen liittoon on lähetetty. Jäämme jännityksellä odottamaan pääsemmekö finaaliin täydellä laidalla.

[Takaisin]

webmail

 

© 2022 Sotkamon Visa