Toiminta

Tapahtumakalenteri

Uutisarkisto

Kisatuloksia

Kilpailutoiminta

Lehtileikkeet

Uutisarkisto

05.12.2010 - Kauden päätös 2010Pikkujoulupenkkareiden jälkeen siirryttiin Vuokatinhoville syömään maittava päivällinen. Ruoan jälkeen vuorossa oli kauden päätöstilaisuus Särkisen majalla.

Kaattarista vuoden urheilijaTilaisuudessa palkittiin perinteisesti menestyneitä urheilijoita. Sotkamon kunta oli muistanut Suomen ja kansainvälisissä kisoissa pärjänneitä stipendein. Stipendit jaettiin seuraaville:

- Raimo Kaattari (M40 PP MM-1, M40 PP SM-1, M PP SM-1)
- Lauri Kemppainen (M23 PP MM-2, M23 PP SM-1, M PP SM-2)
- Jari Niskanen (M40 VN/PP MM-3)
- Jouni Kvist (M VN/MV EM-3, M VN SM-1)
- Helena Kvist (N SM-2)
- Markus Kvist (M VN SM-3)
- Jarkko Heikkinen (M40 VN SM-1)
- Pasi Kähkönen (M40 VN SM-2)
- Mikko Rusanen (M40 VN SM-3)

Vuoden seura-aktiivina palkittiin Jouni Kvist. Kvist toimi suurena apuna nettisivujen ylläpitämisessä, kävi valmentajakoulutuksen ja toimi kilpailunjohtajana suurimmissa kilpailuissamme ei SM-tasolla, Rantapenkkareissa.

Vuoden junioriksi valittiin toisen kerran peräkkäin Lauri Kemppainen, joka voitti penkkipunnerruksen nuorten MM-hopeaa Yhdysvalloissa. Kemppainen voitti myös nuorten penkkipunnerruksen SM-kultaa ja miesten SM-hopeaa. Lisäksi Kemppainen teki uuden nuorten Suomen ja Pohjoismaiden ennätyksen ja piti miestenkin Suomen ennätystä hallussaan puoli vuotta.

Vuoden urheilijaksi valittiin jälleen veteraaniurheilija, Raimo Kaattari. Kaattari nappasi heti comebackvuotenaan veteraanien penkkipunnerruksen MM-kultamitalin. Kaattari voitti myös miesten ja veteraanien penkkipunnerruksen Suomen mestaruuden ja paransi veteraanien SE-tuloksenkin uusiin lukemiin.

Pukki teki oharitJoulupukki oli tänä vuonna erityisen kiireinen, eikä kerinny jakamaan itse lahjoja paikalle. Pukki toimitti lahjat pj Timo Salmiselle, joka jakoi lahjat kuin itse pukki konsanaan. Tylsistä lahjoista ei voi pukkia ainakaan syyttää.

Ilta jatkui saunoen ja keskustellen. Paikalla olleet nauttivat kos.. koska kyseessä oli kuitenkin vuoden viimeinen kokoontuminen. Hyvää joulunodotusta kaikille!

[Takaisin]

webmail

 

© 2022 Sotkamon Visa