Toiminta

Tapahtumakalenteri

Uutisarkisto

Kisatuloksia

Kilpailutoiminta

Lehtileikkeet

Uutisarkisto

03.11.2021 - Lassi ja Ville kisalavoilla viikonloppuna

Tänä viikonloppuna on luvassa varsinainen voimailulajien superviikonloppu, kun arvokisatapahtumia on samaan aikaan kahdella eri paikkakunnalla. Pornaisissa kilpaillaan nuorten voimanoston Pohjoismaiden mestaruuksista kun taas Tampereella käydään opiskelijoiden SM-kilpailut niin painonnostossa kuin voimanostossakin. Sotkamon Visan edustusta nähdään molemmissa kilpailuissa.

Visan Lassi Immonen kilpailee PM-lavalla miesjunioreiden 74 kilon sarjassa lauantaiaamuna jo kello 9 alkaen. Kaksi vuotta sitten Tanskassa pronssia napanneella Immosella on tänä vuonna onnistuessaan hyvät mahdollisuudet kirkastaa mitali hopeiseksi. Silloinen hopeamitalisti tanskalainen Joakim Bilyk on kuitenkin mukana mitalitaistelussa myös tänäkin vuonna. Sarjan toinen suomalaiskisaaja oululainen Eetu Aalto on sarjan selkeä ennakkosuosikki.

Vuoden tauon jälkeen järjestettävät opiskelijoiden SM-kilpailut keräävät jälleen hyvän osanoton, kun kaikki lajit ja sarjat mukaan lukien mukana on yli 110 kilpailijaa. Visan Ville Niskanen kilpailee voimanoston miesten korkea-aste kilpasarjassa sunnuntaina n. klo 15.10 alkaen, jossa mukana on 17 osallistujaa. Niskanen edustaa kilpailuissa seuransa lisäksi Kajaanin ammattikorkeakoulua, josta valmistui viime vuonna tietotekniikan insinööriksi.

Villen kilpailua voi seurata alta:

[Takaisin]

webmail

 

© 2021 Sotkamon Visa